برگزاری کلاس آموزشی تغذیه سالم و آشنایی با نان کامل در نانواییها
کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاسهای آموزشی تغذیه سالم و آشنایی با نان کامل در مناطق تحت پوشش این مرکز خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ مبینا میرزایی، کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: روز یکشنبه 5 مرداد سال جاری، هنگامه مسعود سینکی کارشناس تغذیه مرکز پارک بعثت برای کارکنان نانوایی، شقایق همتی، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت مهدی صاحبالزمان (عج) برای کارکنان کترینگ دونا راهآهن و شادی دهاقین، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت چهارده معصوم برای کارکنان تهیه غذای سعادت، کلاس آموزشی با موضوع تغذیه سالم و آشنایی با نان کامل را برگزار کردند.
میرزایی گفت: در این کلاسها، در خصوص مزایای مصرف نان کامل، نحوه صحیح نگهداری و شستشوی صحیح سبزیجات، حد مجاز مصرف نمک در نان، تغذیه سالم بهمنظور جلوگیری از بالا رفتن فشارخون، قند و چربی خون، اهمیت مصرف نمک یددار، نحوه نگهداری و مصرف انواع روغنها و نحوه مصرف آنها در تهیه و توزیع غذا و رعایت نکات تغذیهای در طبخ سالم غذا آموزشهای لازم داده شد.
ارسال نظر